Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
bb f Agnieszka Grod (6992 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Breivik troche sie pomylił... strzelał nie do tych co powinien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
oppland napisał:
zgadzam się z Toba w zupełnosci...z norwegiem jak chcesz pogadać na ten temat to on pięc rzy się obróci zeby sie upewnic czy nikt nie słyszy...bv jest to państwo w państwie i jeden zły ruch,nie po ich mysli i koniec pies pogrzebany,albo mamy ich na karku,albo....nie patrzac takze co czuje dziecko w danym momencie,gdy jest zabierane i to jest przerażajace....Mam znajomych gdzie zabrano im córeczke,jak pózniej sie dowiedzieli to ta mała przez pierwsze 5 dni nie jadła wymiotowała miała goraczke,histeria...i to wszystko dla dobra dziecka walcza o nią 2 lata,mała ma powazne problemy psychiczne,po każdym spotkaniu z nimi histeria,psycholodzy pisza o powrocie do rodziców a bv co NIC trzyma dalej dziecko mimo że mała ewidentnie pokazuje ze chce wrócic mimo że spotkania sa po 2 godz 6 razy w roku... teraz czekaja na sprawe.....majac znów nadzieję tak jak mała ja ma bv potrafi namieszc w zyciu,przwrócic tak je do góry nogami,że nie mozna znależc sensu tego życia...są poprostu czasami nadgorliwi i to bardzo...

witaj jak ich znasz to niech sie skontaktuja z familiestiftelsen.no/ polecam
z innego forum ale chyba w temacie:

Platon w "Państwie" opisywał społeczeństwo "idealne"; wg Platona dzieci powinny być tak
wychowywane, by nigdy nie poznać swych prawdziwych rodziców, a proces wychowywczy miał być nadzorowany przez
(sorki za skróty myślowe) "oświeconych/wiedzących lepiej" tak, by wyrosły na "porządnych obywateli"; nie liczyła
się jednostka, liczyło się właśnie państwo...do tego podział ludzi, na tych "od myślenia i rządzenia" i tych "od
pracy dla tych pierwszych"; Platon swe wizje wywodził porównując państwo-organizacje do człowieka (wedle zasady:
głowa myśli, ręce pracują itp.), wolność jednostki i jej prawa ustępowały przed PAŃSTWEM...totalitaryzm, komunizm
w najczystrzej postaci...tak sobie dumał ponad 2 tys lat temu zamożny Grek, teraz niestety jego nazistoskie
pomysły, jak widać odżywają, w dodatku pod przykrywką dobra dzieci i ogółu..smutne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
wskazuwka:

METODY i CECHY rewolucji psychopedagogicznej w szkolnictwie to:

- unicestwianie wpływu rodziny;

- zmiana programów na wszystkich poziomach szkolnictwa, permanentne reformowanie, któremu "nie ma końca ";

- stosowanie technik psychopedagogicznych wobec uczniów, ich rodziców;

- uczenie tych technik pedagogów na wszelkiego rodzaju kursach dokształcających, podczas których sami
nauczyciele poddawani są psychotechnicznym manipulacjom;

- rozwijanie nauk niepoznawczych zamiast kształcenia umysłu

- system testów, którymi jest badany każdy uczeń;

- ogólnoświatowa informatyzacja w zakresie szkolnictwa;

- dławienie szkolnictwa niepaństwowego;

- ogólnoświatowy zasięg jednego, obowiązującego wszystkich programu nauczania i wychowania.

www.kki.pl/piojar/polemiki/novus/humanizm/rewolucja.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(ROZPUSTA)
Nowicjusz
gama28 napisał:
Proble z BV nie polega na tym, że ktos tam całuje dziecko i ono zostanie za to zabrane. Problem jest taki, że ta instytucja jest tak rózna w każdej gminie i kompletnie pozbawiona kontroli, że dochodzi dośc czesto do poważnych nadużyc! W jednej gminie X dziesiątki dzieci zabieranych jest za bzdury, bo jest smutne, bo przewrażliwione. W innej Y dochodzi do przestepstw przeciwko nim, bo nadal kilkanaście dzieci rocznie jest tutaj mordowanych przez swoich rodziców i jakoś nikt wcześniej nie zauważa problemu w takiej rodzinie. Na norweskich forach są listy gmin, w których lepiej z dziecmi nie mieszkac. Inne są normalne. Niestety wszystko znów jest w rekach jakiegoś omylnego urzednika, który ma raz lepszy, raz gorszy dzień. Prawo BV jest tak skonstruowane, że niby wszystko dla dobra dzieci, ale pod paragrafy można podciągnąc prawie każde zachowanie rodzica. Jak ktoś bedzie złosliwy, to zawsze coś sie znajdzie. Dlatego trzeba uważac, bo jako obcokracjowcy jesteśmy pod lupą i łatwiej sie dopatrzyc "nienorweskiego" zachowania u nas, niż u rodowitych Norwegów. Ja uważam, że BV ogólnie jest po prostu zupełnie pozbawione empatii. Są bardzo ukierunkowani na Skandynawie i trudno zrozumiec im inne kultury. Nie mówie o biciu, czy wyzywaniu, ale ogólnej wiekszej emocjonalności innych nacji. Ja nie umiem byc chłodna i opanowana. Jestem uśmiechnieta, energiczna, wpadam w stany euforii, a jak jest mi źle, to też nie umiem tego ukryc. Moje dzieci też takie są. W życiu mojego syna są tylko najlepsze dni, albo najgorsze. Coś sie dzieje o od razu: Mamo, to jest najlepszy dzień mojego życia!!! (jakiś pewnie 1000, hehe), a jak jest źle: "Mamo to jest najgorszy dzień mojego życia! Chce umrzec!!!". Na szczeście ma świetną nauczycielke, która go rozumie, ale i tak pojąc nie może, że nie ma w jego życiu szarości, albo biel, albo czerń.

Poza tym, jako matka widze, że ten cholerny lek przed ta instytucją powoduje, że wychowuje dzieci bardziej pobłażliwie, niż bym chciała. Bo boje sie przegiąc. I dlatego moje dzieci są rozpuszczone, chyba spokojnie moge je tak określic. Wierze, że są metody, ktore mogłabym stosowac, ale czuje sie po prostu zagubiona w tym, co mi wolno, a czego nie.

Na norweskich forach są listy gmin, w których lepiej z dziecmi nie mieszkac. Inne są normalne.

PROSIŁBYM LINKA NA TO FORUM GDZIE DOKŁADNIE TAK PISZE,BARDZO CHETNIE PRZECZYTAM SOBIE JAKIE KOMUNY ODRADZAJA LUDZIA MIESZKANIE W NICH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
ktos nikt
(zlodzieje w imie prawa)
Nowicjusz
w kazdym forum jest KONTAKT tu nie ma czy myslicie ze te forum prowadzone przez norwegolubuw jest dla zafascynowanych w skalniakach czy dla Polakuw mieszkajacych w norwegi .
Potrzebuje kogos kto przetlumaczy film "polowenie na dzieci" mam napisase po polsku tylko prrzetlumaczyc . Znajdzie sie KTOS czy" moja norwegia " tylko toleruje slave??? czekam na piw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Chetnie bym podała, ale już jakiś czas minął od tego, gdy to czytałam i nie pamietam już gdzie to było. Link był na pewno na tym forum podany, lub na konkurencyjnym. Nie mam czasu teraz siedziec pół godz i szukac, jeśli cie to interesuje, to spróbuj znaleźc sam. Na pewno mi sie to nie przysniło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(ROZPUSTA)
Nowicjusz
gama28 napisał:
Chetnie bym podała, ale już jakiś czas minął od tego, gdy to czytałam i nie pamietam już gdzie to było. Link był na pewno na tym forum podany, lub na konkurencyjnym. Nie mam czasu teraz siedziec pół godz i szukac, jeśli cie to interesuje, to spróbuj znaleźc sam. Na pewno mi sie to nie przysniło

Sugerujesz sie tym co przeczytasz na forum ok ja twierdze ze jutro bedzie WSZYSTKO za darmo lec kobitko do sklepu i niech cie ktos w łeb walnie za przeproszeniem,jakis sflustrowany człek walnoł opowiastke a ty głosisz słowo jego hahahah co za parodia.Tym ze piszesz ze wychowujesz dzieci bardziej pobłażliwie sie z toba zgodze MASZ PIERDLOLONE obawy by nie skrzywdzic swojich pociech fizycznie!!!!
A A A to ze twoje dzieci sa rozpuszczone to tylko sama sobie jestes winna,bo jak znam zycie nie potrafsz z nimi porozmawiac jak matka z dzieckiem i dlatego od czasu do czasu twoje pociechy właza ci na łeb
NO NIESTETY ZYCIE JEST BRUTALNE!!!!!!!!!

Za to w polsce mozna kazdemu DZIECKOWI spuscic wpierdol jak sie tylko podoba no i ewentualnie skonczy sie tylko wizyta policji NO chyba ze bedzie połamane to juz co innego

.........sami jestesmy kowalami własnego losu

Nie podam liczby bo nie znam,wiele Polskich rodzin sprowadziło sie do Norwegi i żyją nie znajac TEMATU BV jakoś zyją usmiechnieci i zdowoleni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(ROZPUSTA)
Nowicjusz
dodam jeszcze na koniec,ze ci co sie obawiają widocznie maja sie czego obawiać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
ROZPUSTA napisał:
gama28 napisał:

Sugerujesz sie tym co przeczytasz na forum ok ja twierdze ze jutro bedzie WSZYSTKO za darmo lec kobitko do sklepu i niech cie ktos w łeb walnie za przeproszeniem,jakis sflustrowany człek walnoł opowiastke a ty głosisz słowo jego hahahah co za parodia.Tym ze piszesz ze wychowujesz dzieci bardziej pobłażliwie sie z toba zgodze MASZ PIERDLOLONE obawy by nie skrzywdzic swojich pociech fizycznie!!!!
A A A to ze twoje dzieci sa rozpuszczone to tylko sama sobie jestes winna,bo jak znam zycie nie potrafsz z nimi porozmawiac jak matka z dzieckiem i dlatego od czasu do czasu twoje pociechy właza ci na łeb
NO NIESTETY ZYCIE JEST BRUTALNE!!!!!!!!!

Za to w polsce mozna kazdemu DZIECKOWI spuscic wpierdol jak sie tylko podoba no i ewentualnie skonczy sie tylko wizyta policji NO chyba ze bedzie połamane to juz co innego

.........sami jestesmy kowalami własnego losu

Nie podam liczby bo nie znam,wiele Polskich rodzin sprowadziło sie do Norwegi i żyją nie znajac TEMATU BV jakoś zyją usmiechnieci i zdowoleni

rozpusta ty sie pierdzielnij w czachę z rozpędu ,ograniczony debilu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(ROZPUSTA)
Nowicjusz
tonnny napisał:

rozpusta ty sie pierdzielnij w czachę z rozpędu ,ograniczony debilu[/quote]

Czyżby Amant?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis: